Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Sweden All Stars

Tre av landets främsta folkmusikgrupper finns i Västernorrland. Under namnet Sweden All Stars kommer de att åka på turné till Japan i december 2015. Innan dess har vi i Västernorrland möjlighet att höra dem spela hos oss!

Inför Japanresan kommer grupperna att repetera in en helt ny repertoar där sjumannabandet möts i sånger och låtar från Medelpad och Ångermanland. Publiken kommer att bjudas på en helkväll, en konsert där man får njuta både av de enskilda grupperna och av alla musikerna tillsammans i nummer speciellt framtagna för denna turné.

Ahlberg, Ek & Roswall har de senaste åren etablerat sig som en av de mest spännande akterna på den svenska folkmusikscenen med sitt bländande samspel, fantasifulla arrangemang och omsorgsfulla repertoar. I deras musik finns influenser av både pop och barock, stor klanglig bredd och ett alldeles oemotståndligt sväng.

Ulrika Bodén är en mångsidig sångerska, musiker och låtskrivare. Med sin uttrycksfulla röst räknas hon som en av de främsta folksångerskorna i Sverige och anlitas som solist i både traditionella och nyskapande sammanhang. De ångermanländska visorna löper som en röd tråd genom Ulrikas musicerande.

Göran Månsson Band är ett av Sveriges mest intressanta folkfusionsband. Ljuden från den djupa skogen i norr blandas med moderna rytmer och improvisationer. Göran Månsson är en av landets mest välrenommerade flöjtister i både folkmusikaliska och klassiska sammanhang.

Arrangörsinformation

Spelperiod V. 46

Pris Enligt överenskommelse

Producent Magnus Ek, 060-180393

Galleri

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.