Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Kvällens konsert med Nordiska Kammarorkestern genomförs

Kvällens konsert med Nordiska Kammarorkestern kommer att genomföras. Vi följer regeringens beslut om att max 500 personer får vistas i samma lokal. Därför stängdes möjligheten till att köpa fler biljetter igår samtidigt som beskedet kom. Ikväll väntar vi 264 konsertbesökare till Tonhallen.

Vi vill så klart att du som besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att stanna hemma om du inte känner dig helt frisk. Länk till Folkhälsomyndigheten.

Vi arbetar nu med att kartlägga alla de konserter som är planerade inom den närmsta framtiden. Eftersom en del av vår verksamhet innebär turnéer pågår ett arbete med att ta kontakt med samtliga lokala arrangörer.

 

torsdag 12 mars 2020

comments powered by Disqus