Musik-Klivet

Musikläger för ungdomar 15-19 år

Brinner du för musik?
Vill du utvecklas som låtskrivare och musiker?
Vill du inspireras av andra som är lika musikintresserade som du?

Musikprojektet Musik-Klivet riktar sig till ungdomar med ett starkt musikintresse och som vill utveckla sitt musikutövande. Du kan anmäla ditt band eller dig själv som soloartist. Projektet riktar sig främst till er som mestadels spelar egenskrivna låtar eller har visioner om att börja skriva eget och vill satsa på ert band/soloprojekt framöver.

Musik-Klivet innehåller 4 steg och det förväntas att ni kan delta i alla steg om ni anmäler er. Projektet syftar till att utveckla era musikaliska kunskaper, inspirera till fortsatt aktivt musicerande och erbjuda ett brett nätverk inom regionens musikliv.

Musikläger #1, 19-20 okt 2019

2 dagar fyllda med workshops som leds av erfarna musiker med spetskompetens.
• Låtskrivande
• Arrangera och improvisera
• Musikproduktion
• Handledarledda reptillfällen för att omsätta teori i praktik

Musikläger #2, 22-23 feb 2020

• Den andra lägerhelgen fokuserar på det musikaliska och sceniska framförandet.
• Scenisk kommunikation Ljudteknik i studio och live PR-kitt och pressbilder
• Handledarledda reptillfällen

Konsert 21 mars 2020

Testa era nyvunna kompetenser i skarpt läge! Scenen erbjuder er en liveupplevelse med proffsigt ljud och ljus och ert gig dokumenteras på video som ni kan använda i ert PR-kitt.

Mentorskap

Varje deltagande grupp eller soloartist erbjuds en musik-mentor att ha fortsatt kontakt med under året. Mentorskapet innefattar musikalisk inspiration, rådfrågning och handledning.

Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 500 kr. Då ingår resor t.o.r till lägren, boende, mat, fika och workshops. Hur är det möjligt? Jo, projektet är subventionerat av Musik Västernorrland som är en del av Scenkonst Västernorrland AB.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om projektet eller anmäla intresse att delta med ditt band eller soloprojekt? Fyll i kontaktformuläret via https://forms.gle/LCwsSYD9mW8LVC3t9 eller maila projektledaren. Max antal deltagare är 30 personer och vi ser gärna en regional spridning bland deltagarna.

Kontakt
Projektledare
Jonna Hylén Tel 070 347 49 38 E-post jonna.hylen@gmail.com

Läs mer om Musik-Klivet