Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Musik Västernorrland presenterar ”Baritone Rhapsody”.

Joan Chamorro från Barcelona är musikalisk ledare för detta projekt. Joan är en strålande baritonsaxofonist och har samlat musik till ett program av kända representanter för instrumentet som Harry Carney, Gerry Mulligan, Lars Gullin, Pepper Adams, Serge Challoff bland andra.

I spännande arrangemang får vi en jazzmusikalisk resa med baritonsaxofonen och dess utövare i fokus. Förutom att associeras med kända orkestrar ledda av Duke Ellington, Thad Jones och Woody Herman m.fl så har baritonsaxofonen haft en något undanskymd roll som solo instrument i mindre band.

Joan Chamorro leder också det numera världskända ungdomsbandet ” St Andreu Jazzband” i Barcelona. Detta band var för övrigt i länet våren 2017 och spelade i Sundsvall, Örnsköldsvik och Härnösand och gjorde stor succé.

Ikväll startar turnén med konsert  på E-street i Sundsvall!

Aktuella speldatum

25 feb kl 19:30 E Street Sundsvall, Sundsvall
26 feb kl 19:30 Gamla Teatern, Östersund
27 feb kl 20:00 Metropol, Härnösand
28 feb kl 19:30 Kulturhuset, Bollnäs
1 mars kl 20:00 Bruksgården, Örnsköldsvik
2 mars kl 13:00 DFC, Skellefteå
3 mars kl 15:00 Accusticum Piteå
4 mars kl 19:30 Teaterstudio Lederman, Stockholm

 
 

 

måndag 25 februari 2019

comments powered by Disqus