Anna Stadling Anna Stadling Anna Stadling

torsdag 11 maj 2023

Anna Stadling gör Promenadkonsert med Nordiska Kammarensemblen

Nordiska Kammarensemblens Promenadkonsert är ett återkommande och uppskattat evenemang i Sundsvall i maj. I år gästas ensemblen av sångerskan och musikern Anna Stadling från Sundsvall. Konserten hålls i Stadshuset 25 maj.

Många har gästat Nordiska Kammarensemblens Promenadkonsert genom åren – artister, poeter och författare. I år är det sångerskan och musikern Anna Stadling som kommer hem till Sundsvall för att göra en konsert tillsammans med ensemblen. Med sin uttrycksfulla röst och sina träffsäkra låttexter är hon en av landets mest älskade artister, som gjort uppmärksammade samarbeten med bland andra Anders Glenmark och Lars Winnerbäck.

- Jag ser otroligt mycket fram emot att få komma hem och gästa Nordiska Kammarensemblen i vackra spegelsalen. Det blir en skön blandning av musik. Jag kommer bjuda på allt från Taube till mina egna låtar i fantastiska arrangemang av Markus Källman. Det kommer bli en underbart fin kväll med vacker musik och tänkvärda texter. Det känns som ett så spännande möte att längta till, säger Anna Stadling.

Promenadkonsert är en upplevelse för alla sinnen där publiken förutom musik erbjuds upplevelser för smaklökarna. Konserten delas upp i mindre delar och däremellan finns utrymme för publiken att njuta av en macka eller snackstallrik med ett glas öl eller vin till. Konserten hålls i Stadshuset, Sundsvall torsdag 25 maj 18:00, serveringen står Bryners för.