Trettondagskonsert

Galakonsert

5 januari

Nordiska Kammarorkestern firar ut julen med sin traditionsenliga Trettondagskonsert i Tonhallen. Gäster för kvällen är Sofie Asplund, 2018 års vinnare av operapriset Schymberg Award och en av vår tids mest efterfrågade sopraner, den hyllade musikalsångerskan Kristin Lidström och jazzgruppen Trio X.

Under ledning av dirigent Niklas Willén bjuder Nordiska Kammarorkestern på en musikalisk cocktail fylld med guldkorn ur operahistorien, symfoniska pärlor, hänförande musikallåtar och jazzigt sväng. En njutbar helkväll av musik och ett festligt startskott för det nya året 2022.

Konferencier för kvällen är Kristoffer Berglund, teaterchef, Teater Västernorrland.

Från och med den 1 december 2021 ska all publik över 18 år visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation vid evenemang inomhus som samlar fler än 100 besökare. Vaccinationsbeviset införs av myndigheterna för att minska smittspridningen av covid-19.

Om du inte vill eller kan använda din biljett gäller följande:

För konserter i Sundsvall:
Du får pengarna tillbaka på biljetter som är köpta före den 18 november 2021, återköp ska ske 10 dagar innan föreställningen äger rum. Återköp är också möjligt om du på grund av symptom/sjukdom inte har möjlighet att gå. Har du köpt biljetter i biljettkassan görs återköpet i biljettkassan. Har du köpt biljetter via entresundsvall.se så maila till aterkop@entresundsvall.se. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas inte.

För konserter på andra orter:
Kontakta arrangören på orten. Är du osäker på hur du ska göra är du välkommen att kontakta oss.