Moonica Mac och Nordiska Kammarorkestern

Crossover

11 augusti

Nordiska Kammarorkestern återvänder till Naturscen Skuleberget. Denna gång tillsammans med Moonica Mac – en helt unik artist på den svenska artisthimlen.

Tillsammans bjuder de på en konsert utöver det vanliga - en helt enastående röst tillsammans med fantastiska arrangemang och ljuv musik - mitt i världsarvet Höga Kusten.

 

Sedan debutsingeln ”En hinning till Anton” släpptes 2017 har Moonica Mac med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Hennes låtar må ha nått miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. På scen fångar Mac publiken med små medel – tystnad, dynamik, förtrolighet.

 

Nordiska Kammarorkestern har spelat med otaliga dirigenter och solister ur världseliten - Martin Fröst, Amalie Stalheim och George Li för att nämna några. Orkestern har även uppträtt tillsammans med populärartister som tex Helén Sjöholm, Magnus Carlsson, Annika Norlin, Tomas Andersson Wij och Motoboy. Och ingen glömmer väl förra årets otroliga konsert på Naturscen tillsammans med Ola Salo.

 

Dirigent för kvällen är Cecilia Martin-Löv.

 

 

Mer om Moonica Mac

Moonica Mac har sedan debuten släppt två kritikerhyllade fullängsalbum, musikaliska samarbeten med Sara parkman, Arvid Nero, Cleo med flera. Hon har framträtt i TV-program som Så Mycket Bättre, SVT’s Allsång på Skansen, Victoriadagen, Idrottsgalan och SVT Babel.

Under 2023 spelades ”En liten stund med Moonica Mac” exklusivt på Södra Teatern i Stockholm som i december månad visades på biografer runt om i landet.

I början av 2024 hade Moonica Mac sin lilla turné ”Tre stora små stunder” där hon sålde slut samtliga konserter som var i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Biljetter

Moonica Mac och Nordiska Kammarorkestern

söndag 11 augusti, 14:00

Naturscen Skuleberget

Läs mer

söndag 11 augusti, 14:00

Symbols